Üdvözlöm! Én Biró Péter vagyok és azoknak segítek, akik
VÁLYOGHÁZ FELUJÍTÁS KÖZBEN VANNAK VAGY ELÖTTE ÁLLNAK
Egy szerelem kezdete…

Amikor 7 évvel ezelőtt saját vályogházunk felújításán kezdtünk gondolkodni, keveset tudtunk a korlátokról és lehetőségekről így rábíztuk magunkat az építőanyag kereskedőkre és a kivitelező szakemberekre. Szerettük volna az épületet modernizálni, és a fentartási költségeket csökkenteni.

Ennek története iskolapéldául szolgál ahhoz, hogyan lehet elrontani egy addig jól működő épületet. Számokban 3,6 Millió Ft felújítási költség, melyhez további 1,200.000 Ft és 2év társult a hibák javítására. Közben folyamatosan kutattam -itthon és külföldön egyaránt – olyan anyagok és rendszerek után, melyek megbízhatóan működnek egy vályogház esetében is. 5 ausztriai vályogos képzésen vettem részt ahol újabb gyakorlati tapasztalatokat szereztem, ötleteltem hazai és nemzetközi vályogos szaktekintélyekkel: Dr .

Egyre inkább beleszerettem a vályogba, mint építőanyagba annak természetességébe, sokrétű alkalmazási lehetőségébe, pozitív élettani hatásába. Ma már elődadásokat tartok a vályog építőanyagok modern felhasználásáról, és veszek részt új vályogházak tervezésének előkészítésében.

Cégünk legfőbb törekvése
Cégünk legfőbb törekvése az egészséges építés! A mai kor embere életének ¾ részét zárt terekben tölti, ennek megfelelően a belső terek lakóklímájának minősége egyre nagyobb hatással van egészségünkre. Célunk, hogy ügyfeleink otthonait káros anyagoktól mentessé és egészségessé tegyük, ezzel is hozzájárulva  egy jobb életminőséghez! Magunkra úgy tekintünk, mint alternatíva a mesterséges kemikáliákat tartalmazó építőanyagokkal szemben, ezért folyamatosan kutatunk és fejlesztünk ki biológiai megoldásokat, hogy megfeleljünk a mai kor építési kihívásainak.
Folyamatos innováció
A 2003-óta tartó folyamatos kutatásokkal újabb és újabb megoldásokat fejlesztettünk ki, és valósítottunk meg. A Klimaregulator – természetes fagyapot szigetelésen és agyagvakolaton alapuló- hőszigetelő rendszert a favázas, könnyűszerkezetes épületekhez, az Aktív Klimamodult (egy speciális talajvizet hasznosító sugárzó fűtés-és hűtésrendszer). A legújabb fejlesztésünk  a vályogrost lap, ötvözi a gipszkarton és gipszrostnál megismert konzekvens és gyors építési módszert, az egészséges vályogos lakóklímával és kiváló hangszigetelő képességgel.
BIOKAY vályogvakolatok

Az BIOKAY vályogvakolatok, és nemesvakolatok 100%-ban természetesek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, oly mértékben képesek semlegesíteni a lakóterekben előforduló épületmérgeket „VOC“, mint semmilyen más ma ismert építőanyag – a Holzforschung Austria Institut mérései szerint.

A természetes építőanyagok iránt megnövekedett kereslet bennünket igazol. Örömmel tölt el , amikor allergiás ügyfeleink újra és újra arról számolnak be hogy jelentős javulás következett be egészségi állapotukban.

BIOKAY vályogvakolatok csapata

Biró Péter

Ügyvezető Igazgató
Tel.:+36-70-363-9868;
Fax +36-70-9020306
p.biro@biobaushop.hu
www.valyogvakolat.hu

Kárpáti József

Készházas kérdések
e-mail: karpati.jozsef@emoton.hu
tel.: +36 30 206 3360
http://www.valyogvakolat.hu

BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat

 

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%