BIOKAY vályog nemesvakolat 25kg-os

13 500 Ft

BIOKAY vályog nemesvakolat – egy vályog alapú beltéri glettanyag, mely mentes mindenféle mesterséges vegyi adaléktól, használatával egyedien szép ásványi felületek alakíthatóak ki. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása. A vályog nemesvakolat anyagában színezhető, így egy termékkel valósítható meg a glettelés és a színezés, megspórolható a festés.

Description

BIOKAY FINISH vályog nemesvakolat – ideális választás vályogvakolatokhoz, gipszkarton illetve gipszrost lapokhoz

A BIOKAY vályog nemesvakolat egy finom, vályog alapú beltéri alapú beltéri nemesvakolat, csiszolt vagy szivacsolt felületek készítéséhez. A nemesvakolat anyagában színezhető, így egy lépésben történik a színezés és a glettelés. Így elhagyható a festés. A gondosan megválogatott ásványi és földpigmenteknek köszönhetően különösen szép és egyedi terek alakíthatóak ki. A BIOKAY Finish nem tartalmaz semmilyen egészségkárosító, mesterséges adalékot válogatott agyagokból, vályogból és Európa legtisztább fehér kvarchomokjából készül. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása.

BIOKAY Színminta katalógus – itt érhető el: BIOKAY

Az antisztatikus hatás itt is teljes mértékben érvényesül, melynek köszönhetően lényegesen kevesebb lesz a szálló finompor otthonában. A kellemetlen szagok és károsanyagok megkötése  a vékonyabb rétegvastagság ellenére is átlagon felüli. Egyedül a páraszabályozó képessége marad el a vastagabb rétegben felhordott vályog alapvakolatokkal szemben, így csak kisebb páraterheléseket képes kiegyenlíteni.

Kiszerelés 25kg-os zsákos.

Anyagszükséglet: 2kg /m2 / 2mm

Felhordás: géppel és glettszóróval egyaránt lehetséges.

Kiadósság: kb ~13m2-re elegendő 1 zsák.

Additional information

Weight 25 kg

A 2017. december 15. utáni megrendeléseket csak 2018. január 15. után tudjuk teljesíteni, ez alól kivételt képez a BIOKAY vályog nemesvakolat, és -vályogfesték.Ha kérdésed van, vagy rendelni szeretnél hívd a +36-70/363 9868 telefonszámot. Vagy írj az info@valyogvakolat.hu címre. Köszönjük! Dismiss

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is.

Majdnem kész ... 67%