Kreidezeit mészfesték 10literes fehér

13 885 Ft

A mészfesték az egyik legsokoldalúbb falfesték. Beltérre és kültérre. Nedves helyiségekbe is kiváló választás.

Cikkszám: 2995 Kategóriák: ,

Leírás

Csúcsminőségű, hosszan “érlelt” kiváló mechanikai tulajdonságokkal bíró natúr oltottmészfesték. A kazeinfestékeknél és vega falfestékeknél magasabb vízállósággal rendelkezik. Bababarát falfesték. Ásványi és földpigmentekkel színezhető, szappanozással impregnálható, lazúrozható! Természetes mattfehér, sima felületet biztosít. Rusztikus változata márhányhomokkal dúsítva.

KREIDEZEIT NATURFARBEN GmbH.

Az 1988-ban alapított Kreidezeit Naturfarben GmbH Németország egyik meghatározó natúrfesték gyártója. Nem a legnagyobb, de az egyik leghitelesebb szereplője a zöld festékek és vakolatok piacának. Bizonyíték arra, hogy a környezettel és az alakalmazottakkal való korrekt és felelősségteljes hozzáállással is lehet egy vállalkozás sikeres és nyereséges.

További információk

Tömeg 10 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A 2017. december 15. utáni megrendeléseket csak 2018. január 15. után tudjuk teljesíteni, ez alól kivételt képez a BIOKAY vályog nemesvakolat, és -vályogfesték.Ha kérdésed van, vagy rendelni szeretnél hívd a +36-70/363 9868 telefonszámot. Vagy írj az info@valyogvakolat.hu címre. Köszönjük! Elrejtés

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is.

Majdnem kész ... 67%