Üdvözlöm! Én Biró Péter vagyok és azoknak segítek, akik

VÁLYOGHÁZ FELUJÍTÁS KÖZBEN VANNAK VAGY ELÖTTE ÁLLNAK

Egy szerelem kezdete…

Amikor 7 évvel ezelőtt saját vályogházunk felújításán kezdtünk gondolkodni, keveset tudtunk a korlátokról és lehetőségekről így rábíztuk magunkat az építőanyag kereskedőkre és a kivitelező szakemberekre. Szerettük volna az épületet modernizálni, és a fentartási költségeket csökkenteni.

Ennek története iskolapéldául szolgál ahhoz, hogyan lehet elrontani egy addig jól működő épületet. Számokban 3,6 Millió Ft felújítási költség, melyhez további 1,200.000 Ft és 2év társult a hibák javítására. Közben folyamatosan kutattam -itthon és külföldön egyaránt – olyan anyagok és rendszerek után, melyek megbízhatóan működnek egy vályogház esetében is. 5 ausztriai vályogos képzésen vettem részt ahol újabb gyakorlati tapasztalatokat szereztem, ötleteltem hazai és nemzetközi vályogos szaktekintélyekkel: Dr .

Egyre inkább beleszerettem a vályogba, mint építőanyagba annak természetességébe, sokrétű alkalmazási lehetőségébe, pozitív élettani hatásába. Ma már elődadásokat tartok a vályog építőanyagok modern felhasználásáról, és veszek részt új vályogházak tervezésének előkészítésében.

Cégünk legfőbb törekvése

Cégünk legfőbb törekvése az egészséges építés! A mai kor embere életének ¾ részét zárt terekben tölti, ennek megfelelően a belső terek lakóklímájának minősége egyre nagyobb hatással van egészségünkre. Célunk, hogy ügyfeleink otthonait káros anyagoktól mentessé és egészségessé tegyük, ezzel is hozzájárulva  egy jobb életminőséghez! Magunkra úgy tekintünk, mint alternatíva a mesterséges kemikáliákat tartalmazó építőanyagokkal szemben, ezért folyamatosan kutatunk és fejlesztünk ki biológiai megoldásokat, hogy megfeleljünk a mai kor építési kihívásainak.

Folyamatos innováció

A 2003-óta tartó folyamatos kutatásokkal újabb és újabb megoldásokat fejlesztettünk ki, és valósítottunk meg. A Klimaregulator – természetes fagyapot szigetelésen és agyagvakolaton alapuló- hőszigetelő rendszert a favázas, könnyűszerkezetes épületekhez, az Aktív Klimamodult (egy speciális talajvizet hasznosító sugárzó fűtés-és hűtésrendszer). A legújabb fejlesztésünk  a vályogrost lap, ötvözi a gipszkarton és gipszrostnál megismert konzekvens és gyors építési módszert, az egészséges vályogos lakóklímával és kiváló hangszigetelő képességgel.

BIOKAY vályogvakolatok

Az BIOKAY vályogvakolatok, és nemesvakolatok 100%-ban természetesek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, oly mértékben képesek semlegesíteni a lakóterekben előforduló épületmérgeket „VOC“, mint semmilyen más ma ismert építőanyag – a Holzforschung Austria Institut mérései szerint.

A természetes építőanyagok iránt megnövekedett kereslet bennünket igazol. Örömmel tölt el , amikor allergiás ügyfeleink újra és újra arról számolnak be hogy jelentős javulás következett be egészségi állapotukban.

BIOKAY vályogvakolatok csapata

Biró Péter

Ügyvezető Igazgató
Tel.:+36-70-363-9868;
Fax +36-70-9020306
p.biro@biobaushop.hu
www.valyogvakolat.hu

BÍRÓ ÁRPÁD – szakterület: vályogépítészet, vályogházak felújítása, vályog falfűtés, dekoratív vályog felületek, belső oldali hőszigetelések

Árpád több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik természetes építőanyagokkal, ebből közel 2 évtizedet Németországban tevékenykedett, ahol folyamatosan képezte magát. Ennek eredményeként több műemlékvédelmi díjat is kapott.  Árpád az Európai Vályogépítészeti Oktatási központnak a hivatalos szakoktatója, kőműves-és festőmester, vályog kézműves, a németországi vályogos szakmai oktatást jelentő tankönyv társszerzője.

Bátran fordulhat hozzá: vályogház felújítási kérdésekben, vályogos belső oldali hőszigeteléssel kapcsolatban, vályogos falfűtéssel kapcsolatban, természetes építőanyagok új épületekben történő felhasználásával kapcsolatban és természetes hőszigetelésekkel kapcsolatban

Elérhetősége: lehmbiro@gmail.com

 

Kárpáti József

Készházas kérdések
e-mail: karpati.jozsef@emoton.hu
tel.: +36 30 206 3360
http://www.valyogvakolat.hu

Balogh Szilárdné Erika

iroda

Erika a cég adminisztratív dolgait intézi, tartja a kapcsolatot az ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Ő az aki a háttérben serénykedik, és neki köszönhetően jutnak el időben a megrendelt szállítások időben.

Elérhetősége: info@valyogvakakolat.hu

Tel: +36-70-946 1616

BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat