article_200xSok természetes fény, a különböző funkciójú életterek megfelelő szervezése, elegendő tároló hely, és az egyedi elképzelések megvalósítása a legfontosabb hozzávalói annak, melyek egy épületet igazi otthonná tesznek. Otthonná, ahová a stresszes mindennapokból visszavonulhatunk és szervezetünk feltöltődhet.

Otthonunk egészségtérképe

Sok természetes fény, a különböző funkciójú életterek megfelelő szervezése, elegendő tároló hely, és az egyedi elképzelések megvalósítása a legfontosabb hozzávalói annak, melyek egy épületet igazi otthonná tesznek. Otthonná, ahová a stresszes mindennapokból visszavonulhatunk és szervezetünk feltöltődhet.

Ezzel szemben egy rosszul megtervezett és kivitelezett környezet negatívan hat ránk. A kevés fény depresszióhoz vezethet, a nagy zajterhelés idegessé teszi az embert, a helyhiány agresszívvé tesz. Az egészséges otthon kialakításához tehát a káros kipárolgásoktól mentes építőanyagok használata mellett, a megfelelő tervezés a záloga annak, hogy az oly annyira várt új otthonunk beváltsa a kezdeti elképzeléseinket.

Ausztriában és Németországban az egészséges és környezetbarát technológiák mellett elkötelezett készházgyártók, külön „egészségtérképet” készítenek ügyfeleiknek és levegőmérésekkel igazolják, hogy az általuk készített otthonok biztonságos és egészséges környezetet jelentenek az egész családnak. Ilyen gyártók: Baufritz,Vöma Bio Bau, Skan-Hus stb…. Hazánkban is megfigyelhető, hogy azon készház gyártók, akik számára kiemelten fontos a házaikba beépülő anyagoknál, hogy azok környezet- és egészségbarát anyagok legyenek, hogy a hőszigetelés és a felületképző anyagok kiválasztásánál is előnyben részesítik a természetes építőanyagokat pl.:Ubrankovics Kft, Interhaus Kft.

Az egészséges belső lakóklíma eléréséhez, három kulcsfontosságú területre kell odafigyelnünk:

  1. Megfelelő védelem a hideg-és a hőség ellen
  2. Megfelelő védelem a külső zajoktól
  3. Páradiffúzió, egészséges és tiszta levegőjű belső terek

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%