Soron következő háromnapos műhelymunkánkon a főszerep a színeké, stuktúráké és a kretivitásé. Meg fogunk ismerkedni a meszes befejező anyagok felhordásával, gletteléssel valamint a beltéri színezhető vályog nemesvakolatokkal. Ezen kívül érinteni fogjuk és egy helyiségben ki is próbálhatjuk a beltéri vályogvakolást kész zsákos vályogvakolattal.

A műhelymunka szervezője a BIOKAY természetes építőanyagok, felkért vezetője Bíró Árpád kőműves és festőmester, vályogépítő aki több mint 25 éve töretlen lelkesedéssel dolgozik természetes anyagokkal. Munkáját több ízben díjazta a Német Műemlékvédelmi hivatal első díjjal. 

A 3 nap alatt átfogó elméleti oktatással kezdünk, mivel itt is igaz, hogy a sikeres munkához megfelelő előkészületek kellenek. Meg fogjuk ismerni a különböző alapok előkészítését, és a díszítőfestő technikákoz szükséges előkészületeket, lépéseket.

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%