Erről a rejtett veszélyforrásról sem építésze, sem pedig a kivitelezője nem tájékoztatja!  Ingyenesen letölthető!

Ön is épp természetes, egészséges otthonán dolgozik?

Akkor az Út az egészséges otthonokhoz digitális infóterméket életbevágóan fontos megszereznie, mert a következőket tartalmazza:

!

A 4 legfontosabb terület otthona szempontjából

Melyre ha kellő gondot fordít, otthona energiatakarékos, egészséges levegőjű lesz. Mindez allergénektől és káros anyagoktól mentesen.
!

Miért is érdemes hőszigetelni?

Egy jól megválasztott hőszigetelés, jól kivitelezve meghosszabbítja otthona élettartalmát, növeli az épület értékét, és csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ugyanakkor, ha nem kellő gondossággal jár el, a páralecsapódás és penészedés előre borítékolhható.
!

Milyen épületbiológiai elvárásaink lehetnek lakótereinkkel kapcsolatban

Az eddigi legrészletesebb írás, mely segít Önnek a belső terek kialakításában
!

Megmutatjuk, hogy milyen természetes hőszigetelések közül választhat

Egyszóval megmutatjuk, hogyan újíthatja fel otthonát, úgy hogy az a mai elvárásoknak megfeleljen, hosszú ideig jól működő, energiatakarékos legyen
[ninja-popup id=3779]

“Már évek óta küszködtünk a konyhánkban a penészesedéssel, a plafon és a fal találkozásánál jelentkeztek a foltok. Próbálkoztunk páratartalmat csökkentő sózsákocskákkal, nem vált be, még vegyszereket is bevetettünk – ami nem igazán szerencsés egy konyhában – , de ez sem használt. Új megoldás után keresgélve az interneten, felkeltette az érdeklődésünket a vályogvakolat. Nagyon biztatóak voltak ennek a természetes alapanyagnak a tulajdonságai, különösen a helyiség páratartalmának szabályozását illetően. Tavaly nyáron döntöttünk és belevágtunk a konyha felújításába. Előkészületként a régi felületet beirdaltuk, illetve ahol penészes volt jobban megtisztítottuk. Az így előkészített felületre 1-1,5 cm vastagságban vittük fel a vályogvakolatot, majd száradás után vályogfestékkel meszeltünk. Azóta el telt az első penész mentes telünk. “

Zsuzsi és Tibor

BIOKAY vályogvakolatok - referenciavideó from Peter Biro on Vimeo.
Üdvözlöm! Én Bíró Péter vagyok és azoknak segítek, akik
SZERETNÉNEK EGÉSZSÉGESEBB OTTHONBAN ÉLNI.

Amikor 7 évvel ezelőtt saját energiapazarló házunk felújításán kezdtünk gondolkodni, keveset tudtunk a korlátokról és lehetőségekről. Szerettük volna az épületet modernizálni, egészséges otthont biztosítani a családunknak és a fenntartási költségeket csökkenteni. Akkoriban még hírből sem tudtak itthon a természetes építőanyagok mai alkalmazásáról, hozzáértő, tapasztalt kivitelezőt pedig végképp nem találtunk.

Ígyhat magam vettem kézbe a dolgot. Az elmúlt 7évben  folyamatosan kutattam -itthon és külföldön egyaránt – olyan anyagok és rendszerek után, melyek megbízhatóan működnek, és egészségünkre teljes mértékben ártalmatlanok.  5 ausztriai vályogos képzésen vettem részt ahol újabb gyakorlati tapasztalatokat szereztem, ötleteltem hazai és nemzetközi vályogos szaktekintélyekkel.

Egyre inkább beleszerettem a vályogba, és a természetes építőanyagokba, azok sokrétű alkalmazási lehetőségébe, pozitív élettani hatásába. Mára több száz ügyfelünknek segítettem, elődadásokat tartok,cikkeket írok a témában Magyarországon az elsők között kezdtem el behatóan foglalkozni az épületbiológiai tudományával, és egyedüliként dolgozom együtt nemzetközi hírű épületbiológusokkal, hogy az Ön számára hasznos információt és hiteles képet adjunk!

R

Rengeteg hasznos cikk INGYEN

Igyekszek minden alkalommal hasznos és értékes információkat adni azoknak akik felújítás elött vagy közben vannak.
R

Út az egészséges otthonokhoz letölthető ingyenes tanulmány

Azt hiszem, hogy ez a legnagyobb segítség, amit Ingyen tudok az Ön rendelkezésére bocsájtani és aminek nincs párja a magyar piacon.
[ninja-popup id=3779]
BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat