Erről a rejtett veszélyforrásról sem építésze, sem pedig a kivitelezője nem tájékoztatja!  Ingyenesen letölthető!

Ön is épp természetes, egészséges otthonán dolgozik?

Akkor az Út az egészséges otthonokhoz digitális infóterméket életbevágóan fontos megszereznie, mert a következőket tartalmazza:

!

A 4 legfontosabb terület otthona szempontjából

Melyre ha kellő gondot fordít, otthona energiatakarékos, egészséges levegőjű lesz. Mindez allergénektől és káros anyagoktól mentesen.
!

Miért is érdemes hőszigetelni?

Egy jól megválasztott hőszigetelés, jól kivitelezve meghosszabbítja otthona élettartalmát, növeli az épület értékét, és csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ugyanakkor, ha nem kellő gondossággal jár el, a páralecsapódás és penészedés előre borítékolhható.
!

Milyen épületbiológiai elvárásaink lehetnek lakótereinkkel kapcsolatban

Az eddigi legrészletesebb írás, mely segít Önnek a belső terek kialakításában
!

Megmutatjuk, hogy milyen természetes hőszigetelések közül választhat

Egyszóval megmutatjuk, hogyan újíthatja fel otthonát, úgy hogy az a mai elvárásoknak megfeleljen, hosszú ideig jól működő, energiatakarékos legyen

“Már évek óta küszködtünk a konyhánkban a penészesedéssel, a plafon és a fal találkozásánál jelentkeztek a foltok. Próbálkoztunk páratartalmat csökkentő sózsákocskákkal, nem vált be, még vegyszereket is bevetettünk – ami nem igazán szerencsés egy konyhában – , de ez sem használt. Új megoldás után keresgélve az interneten, felkeltette az érdeklődésünket a vályogvakolat. Nagyon biztatóak voltak ennek a természetes alapanyagnak a tulajdonságai, különösen a helyiség páratartalmának szabályozását illetően. Tavaly nyáron döntöttünk és belevágtunk a konyha felújításába. Előkészületként a régi felületet beirdaltuk, illetve ahol penészes volt jobban megtisztítottuk. Az így előkészített felületre 1-1,5 cm vastagságban vittük fel a vályogvakolatot, majd száradás után vályogfestékkel meszeltünk. Azóta el telt az első penész mentes telünk. “

Zsuzsi és Tibor

BIOKAY vályogvakolatok - referenciavideó from Peter Biro on Vimeo.
Üdvözlöm! Én Bíró Péter vagyok és azoknak segítek, akik
SZERETNÉNEK EGÉSZSÉGESEBB OTTHONBAN ÉLNI.

Amikor 7 évvel ezelőtt saját energiapazarló házunk felújításán kezdtünk gondolkodni, keveset tudtunk a korlátokról és lehetőségekről. Szerettük volna az épületet modernizálni, egészséges otthont biztosítani a családunknak és a fenntartási költségeket csökkenteni. Akkoriban még hírből sem tudtak itthon a természetes építőanyagok mai alkalmazásáról, hozzáértő, tapasztalt kivitelezőt pedig végképp nem találtunk.

Ígyhat magam vettem kézbe a dolgot. Az elmúlt 7évben  folyamatosan kutattam -itthon és külföldön egyaránt – olyan anyagok és rendszerek után, melyek megbízhatóan működnek, és egészségünkre teljes mértékben ártalmatlanok.  5 ausztriai vályogos képzésen vettem részt ahol újabb gyakorlati tapasztalatokat szereztem, ötleteltem hazai és nemzetközi vályogos szaktekintélyekkel.

Egyre inkább beleszerettem a vályogba, és a természetes építőanyagokba, azok sokrétű alkalmazási lehetőségébe, pozitív élettani hatásába. Mára több száz ügyfelünknek segítettem, elődadásokat tartok,cikkeket írok a témában Magyarországon az elsők között kezdtem el behatóan foglalkozni az épületbiológiai tudományával, és egyedüliként dolgozom együtt nemzetközi hírű épületbiológusokkal, hogy az Ön számára hasznos információt és hiteles képet adjunk!

R

Rengeteg hasznos cikk INGYEN

Igyekszek minden alkalommal hasznos és értékes információkat adni azoknak akik felújítás elött vagy közben vannak.
R

Út az egészséges otthonokhoz letölthető ingyenes tanulmány

Azt hiszem, hogy ez a legnagyobb segítség, amit Ingyen tudok az Ön rendelkezésére bocsájtani és aminek nincs párja a magyar piacon.
BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Út az egészséges otthonokhoz tanulmányt

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. K

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékozatónkat itt olvashatja el.

Majdnem kész ... 67%