Nagyszerű, hogy itt van!

Az anyagot elküldtük a megadott e-mail címére, onnan tudja letölteni.

Mielőtt belevágunk, van egy dolog amit érdemes megcsinálnia a saját érdekei miatt:

#1 – ELSŐ LÉPÉS:
Engedélyezze és állítsa “fontos státuszúra” a Bíró Péter-tól érkező leveleket!

Ha az e-mailjeink nem jutnak el Önhöz, akkor felesleges volt minden eddigi erőfeszítése amit azért tett, hogy egészséges otthonban éljen. Ha nem kapja meg a legjobb információkat tőlünk, akkor akár rosszúl is dönthet.

Nyomatékosan kérem, végezze el az alábbi apró és egyszerű lépéseket, hogy biztosan megkapja minden lényeges infót tőlünk (ami az Ön érdeke főként):

1) Kövesse az e-mail engedélyezési leírást, amit ezen az oldalon állítottunk össze Önnek
Hogyha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használ ami különválasztja a promóciós leveleket a beérkező levelektől, akkor figyeljen oda és húzza át ezeket a leveleket a beérkező levelek közé. Kattintson a Bíró Pétert-tól érkező levélre, tartsa lenyomva az egérgombot és húzza át a beérkező levelek mappába. (Mégegyszer, ez Önnek (!) fontos!)

Hogyha Freemail-t használ: Amennyiben az “érkezett” mappában nem találja a tőlünk (info@valyogvakolat.hu) érkező e-maileket, akkor kérem ellenőrizze  a postafiókja SPAM mappáját és keresse meg itt a leveleinket. Nyissa meg, majd vigye az egeret a feladó neve fölé, így aktívvá válik a felette lévő sorban a NEM SPAM gomb. Kérem kattintson rá erre! Innentől leveleink felkerülnek az engedélyezett listára és legközelebb nem teszi be őket a SPAM mappába a freemail. Köszönjük!

Kért már ajánlatot?

Ha még nem kért ajnlatot, akkor itt az űrlap kitöltésével tudja megtenni. Érdemes ajánlatot kérni, hiszen nem csak ajánlatunkat kapja meg, hanem szakértőtől első kézből kap tanácsokat.


Legutóbbi hozzászólások

Termékkategóriák