Nagyszerű, hogy itt van!

Az anyagot elküldtük a megadott e-mail címére, onnan tudja letölteni.

Mielőtt belevágunk, van egy dolog amit érdemes megcsinálnia a saját érdekei miatt:

#1 – ELSŐ LÉPÉS:
Engedélyezze és állítsa “fontos státuszúra” a Bíró Péter-tól érkező leveleket!

Ha az e-mailjeink nem jutnak el Önhöz, akkor felesleges volt minden eddigi erőfeszítése amit azért tett, hogy egészséges otthonban éljen. Ha nem kapja meg a legjobb információkat tőlünk, akkor akár rosszúl is dönthet.

Nyomatékosan kérem, végezze el az alábbi apró és egyszerű lépéseket, hogy biztosan megkapja minden lényeges infót tőlünk (ami az Ön érdeke főként):

1) Kövesse az e-mail engedélyezési leírást, amit ezen az oldalon állítottunk össze Önnek
Hogyha Gmail-t, vagy más böngésző alapú e-mail szolgáltatót használ ami különválasztja a promóciós leveleket a beérkező levelektől, akkor figyeljen oda és húzza át ezeket a leveleket a beérkező levelek közé. Kattintson a Bíró Pétert-tól érkező levélre, tartsa lenyomva az egérgombot és húzza át a beérkező levelek mappába. (Mégegyszer, ez Önnek (!) fontos!)

Hogyha Freemail-t használ: Amennyiben az “érkezett” mappában nem találja a tőlünk (info@valyogvakolat.hu) érkező e-maileket, akkor kérem ellenőrizze  a postafiókja SPAM mappáját és keresse meg itt a leveleinket. Nyissa meg, majd vigye az egeret a feladó neve fölé, így aktívvá válik a felette lévő sorban a NEM SPAM gomb. Kérem kattintson rá erre! Innentől leveleink felkerülnek az engedélyezett listára és legközelebb nem teszi be őket a SPAM mappába a freemail. Köszönjük!

Kért már ajánlatot?

Ha még nem kért ajnlatot, akkor itt az űrlap kitöltésével tudja megtenni. Érdemes ajánlatot kérni, hiszen nem csak ajánlatunkat kapja meg, hanem szakértőtől első kézből kap tanácsokat.


Kosár

Üdvözlöm!

Bíró Péter vagyok az egészséges otthonok specialistája. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek azoknak a családoknak, akik szeretnének egészséges házban élni.

Rólam mondták


"Már évek óta küszködtünk a konyhánkban a penészesedéssel, a plafon és a fal találkozásánál jelentkeztek a foltok. Próbálkoztunk páratartalmat csökkentő sózsákocskákkal, nem vált be, még vegyszereket is bevetettünk – ami nem igazán szerencsés egy konyhában – , de ez sem használt. Új megoldás után keresgélve az interneten, felkeltette az érdeklődésünket a vályogvakolat. Nagyon biztatóak voltak ennek a természetes alapanyagnak a tulajdonságai, különösen a helyiség páratartalmának szabályozását illetően. Tavaly nyáron döntöttünk és belevágtunk a konyha felújításába. Előkészületként a régi felületet beirdaltuk, illetve ahol penészes volt jobban megtisztítottuk. Az így előkészített felületre 1-1,5 cm vastagságban vittük fel a vályogvakolatot, majd száradás után vályogfestékkel meszeltünk. Azóta el telt az első penész mentes telünk." - Zsuzsi és Tibor

Már csak egy lépésre vagy...

Már csak azt kell megmondanod, hogy hova küldhetem (ide jön az ebook címe).
Add meg azt az email címed amit használsz amire biztosan megkapod. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is.

Majdnem kész ... 67%