Stílusok vályogvakolatokkal

A galériában ötleteteket kaphat saját otthonának szépítéséhez. A vályogvakolatokkal számos kedvelt struktúra elérhető, az egészen egyszerű hagyományos felületektől, a rusztikus stílusig szinte bármi elkészíthető.

Öko Architektour 2013 – Tervezz a természettel

Ebben a galériában az ausztriai építészszakmai kirándulásunkról készült fotók találhatóak.

  1. Harald Weihtrager – Nemzetközi épületbiológus szakértő, tulajdonos EMOTON cégcsoport. Előadás címe: A természet ereje! High Tech építőanyagok a természetből.
  2. Major Attila – okleveles Építészmérnök, Egyetemi oktató.  Megvalósult ajkarendeki ökologikus passzívházának bemutatása.
  3. Hofatex – Európa egyik legnagyobb természetes hőszigeteléseket gyártó cége, mely több mint 60 év tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Jakub Čajko – technikai vezető előadása, gyakorlati példákon keresztül mutatja be a speciális lágyfarost hőszigetelések alkalmazási lehetőségeit.
  4. Gebri László – Ügyvezető Variosystem Kft. Gyártóként és kivitelezőként nagy tapasztalattal rendelkezik a könnyűszerkezetes házak építésében.  2012-től egy olyan egészséges, és energiatakarékos készház koncepción dolgoztak, mely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel az európai piacon, sőt sok esetben iránymutató. Ezt a Bioház koncepciót először itt mutatják be.
  5. Günther Nussbaum – független építésügyi igazságügyi szakértő, közismert tv-s személyiség, az ATV-n futó nagy sikerű „Pfusch am Bau” műsorvezetője. A világ legelső pluszenergiás passzívház tetőtér kiépítését mutatja be –mely egyben saját háza -, és vezet bennünket körbe otthonában.
  6. Reiter Josef – tulajdonos Reiter Baustofftechnologie GmbH. Öko építőanyagok alkalmazása a házépítésben.  A Reiter Baustofftechnologie, egy rendkívül innovatív cég, mely folyamatos újításokkal jelentkezik a betontechnológia, a természetes kültéri vakolatok területén.

Kosár

Üdvözlöm!

Bíró Péter vagyok az egészséges otthonok specialistája. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek azoknak a családoknak, akik szeretnének egészséges házban élni.

Rólam mondták


"Már évek óta küszködtünk a konyhánkban a penészesedéssel, a plafon és a fal találkozásánál jelentkeztek a foltok. Próbálkoztunk páratartalmat csökkentő sózsákocskákkal, nem vált be, még vegyszereket is bevetettünk – ami nem igazán szerencsés egy konyhában – , de ez sem használt. Új megoldás után keresgélve az interneten, felkeltette az érdeklődésünket a vályogvakolat. Nagyon biztatóak voltak ennek a természetes alapanyagnak a tulajdonságai, különösen a helyiség páratartalmának szabályozását illetően. Tavaly nyáron döntöttünk és belevágtunk a konyha felújításába. Előkészületként a régi felületet beirdaltuk, illetve ahol penészes volt jobban megtisztítottuk. Az így előkészített felületre 1-1,5 cm vastagságban vittük fel a vályogvakolatot, majd száradás után vályogfestékkel meszeltünk. Azóta el telt az első penész mentes telünk." - Zsuzsi és Tibor

BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat

 

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%