BIOKAY Univerzális vályogvakolat 1000kg Big Bag

128 016 Ft

A kiváló alapanyagok, mint a vályog, különböző szemcseméretű homokfajták, természetes rostok és a cellulóz mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül biztosítják azon technikai tulajdonságokat, melyet egy mai készvakolattól elvárhatunk.

SKU: 2954 Categories: ,

Description

BIOKAY Univerzális vályogvakolat

A kiváló alapanyagok, mint a vályog, különböző szemcseméretű homokfajták, természetes rostok és a cellulóz mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül biztosítják azon technikai tulajdonságokat, melyet egy mai készvakolattól elvárhatunk.

A BIOKAY Univerzális vályogvakolat egy klasszikus két rétegben felhordható vályogvakolat, mely egy alap és egy fedőrétegből áll. 25kg-os zsákos és 1000kg-os Big Bag kiszerelésben érhető el. Kiválóan alkalmas vályogházak felújításánál, illetve új építésnél is. Nagyobb rétegvastagságban is felhordható,így alkalmas szalmaházakbelső és külső vakolására is. Befejező rétegként ajánlott: BIOKAY Finish vályog nemesvakolat, vagy BIOKAY vályog struktúrafesték

A vályogvakolatok pozitív tulajdonságai:

  • Minimalizálja a penészedés veszélyét: természetes páraszabályozó képesség, melynek köszönhetően állandóan ideális páratartalom lesz otthonában.
  • Nem tartalmaz semmilyen mesterséges vegyi anyagot, így nincs káros kipárolgása sem. Allergiásoknak is ajánlott.
  • Antisztatikus felület: a diszperziós felületekkel ellentétben nem töltődik fel statikusan, így a szálló finompor mennyisége is minimális
  • Közömbösíti a kellemetlen szagokat és a levegőben lévő illékony szerves vegyületek. A vályogvakolatban lévő agyagásványok képesek megkötni és tartósan közömbösíteni a VOC-ket.
  • Környezetbarát: az előállításához alacsony primerenergia szükséges, életciklusa végén 100% újrahasznosítható vagy komposztálható
  • Kivitelezőbarát: a vályog nem irritálja bőrét, és a szerszámokat sem kell azonnal elmosnia. A bekevert anyagot akár 5 napig használhatja.

Anyagigény: 14kg/m2/ 1cm

Anyagszükséglet tégla és vályogtégla felületeknél: 1,5cm

Kivitelezési videó:

Vakológéppel történő felhordás

Kézzel történő felhordás:

Egyedi fuvardíjas termék, melynek szállítása költsége 3000kg súlyig 15.000 Ft + Áfa / 1000kg. 3000kg feletti megrendelésnél külön ajánlat vonatkozik rá. Az ár nem tartalmazza a raklap felárat, mely 3556 Ft / raklap.

Figyelem külső térben, önmagában nem alkalmazható a vályogvakolat, azt a víztől és nedvességtől óvni kell. Ez történhet mész – vagy szilikát vakolat befejező rétegként történő alkalmazásával!

Készítettünk egy átfogó leírást, mely részletesen taglalja az egyes fogadófelületek előkészítését, anyagszükségletet és technikai részleteket:

 

 

Additional information

Weight 1000 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOKAY Univerzális vályogvakolat 1000kg Big Bag”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may also like…