HESSLER HP 9 Mészvakolat – 25kg-os bio mészvakolat

3 936 Ft

HESSLER HP9 mészvakolat  – Természetes mészvakolat (Bio vakolat). Alapvakolat beltéri és kültéri használatra (vizes helyiségekbe is)

Alkalmazási terület:

A HP9  egyaránt használható alapvakolatként bel és kültérben is. A HP 9-et bármely ma ismert falazatra fel lehet hordani. Az erősen szívó felületeknél és a túlságosan meleg időjárás esetén előnedvesíteni szükséges a felületet. A vakolat felhordását követően szintén be kell vizezni a felületet.

Beton mennyezeteknél alkalmazza a HP 14-es tapadóhidat fogas glettvassal felhordva.  A teljes kiszáradást követően a HP9-es mészvakolatot kb 1cm-es vastagságban hordjuk fel.

Összetétel:

A HP9 egy ásványi készvakolat, ami a P csoportba esik a DIN18557 és DIN 18550 szerinti természetes hidraulikus mész, mészkő, kvarchokomok és csekély mennyiségű cellulóz alapú.

A HP9 semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz, nyitott diffúzjú (páradiffúziós ellenállási tényező µ = 6), valamint penészgátló és gombaölő hatású.

37 in stock

Description

HESSLER HP 9 -ES BIO MÉSZVAKOLAT

HESSLER KALKWERKE

Aki manapság házépítésre vagy felújításra adja a fejét, annak világos elképzelései vannak mit is szeretne.  Mi is így vagyunk ezzel, amikor egy terméket fejlesztünk ki és kezdünk el gyártani.

Minősített építőanyagok mészből, melyek nagyban hozzájárulnak egy egészséges élettér kialakításához.

A HESSLER-nél a kimagasló minőségű és fenntartható meszes anyagok, vakolatok, festékek, habarcsok gyártására specializálódtunk. Számos egyedi megoldást és terméket kínálunk, az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Termékeink egyedi megjelenést tesznek lehetővé károsanyagoktól  és mesterséges adalékoktól mentesen.

A HESSLER mészvakolat rendszer!

A HESSLER vakolatrendszer, egy innovatív természetes mészvakolat rendszer. Előnyei:

  • Sokszínű design a különböző felületképző anyagoknak köszönhetően
  • Egyedi elképzelések is megvalósíthatóak – mosható, fényes felületek
  • Épületbiológiailag magas minőségű anyagok
  • Természetes páraszabályozás
  • Gátolja a penészedés kialakulását
  • Allergiásoknak különösen ajánlott
  • Tisztítja a beltéri levegőt
  • Megköti a levegőben található illékony szerves vegyületeket
  • Nyílt diffúziójú építőanyagok a biztonságos felújításokhoz

HESSLER HP 9  – Természetes mészvakolat (Bio vakolat) 25kg-os zsákos. Alapvakolat beltéri és kültéri használatra (vizes helyiségekbe is)

Alkalmazási terület:

A HESSLER HP 9  mészvakolat egyaránt használható alapvakolatként bel és kültérben. A HP 9-et bármely ma ismert falazatra fel lehet hordani. Az erősen szívó felületeknél és a túlságosan meleg időjárás esetén előnedvesíteni szükséges a felületet. A vakolat felhordását követően szintén be kell vizezni a felületet.

Beton mennyezeteknél alkalmazza a HP 14-es tapadóhidat fogas glettvassal felhordva. A teljes kiszáradást követően a HESSLER HP9-es mészvakolatot kb 1cm-es vastagságban hordjuk fel.

Összetétel:

A HESSLER HP 9 mészvakolat, egy ásványi készvakolat, ami a P csoportba esik a DIN18557 és DIN 18550 szerinti természetes hidraulikus mész, mészkő, kvarchokomok és csekély mennyiségű cellulóz alapú.

A HP 9 semmilyen mesterséges adalékot nem tartalmaz, nyitott diffúzjú (páradiffúziós ellenállási tényező µ = 6), valamint penészgátló és gombaölő hatású.

Additional information

Weight 25 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HESSLER HP 9 Mészvakolat – 25kg-os bio mészvakolat”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You may also like…