LEHMORANGE vályogrostlap fűtőmodul, elektromos

58 540 Ft

A vályogrostlap a gipszkarton zöld alternatívája, így az alkalmazási területek is megegyeznek: belső falak, mennyezetek, válaszfalak, függesztett álmennyezetek, tetőterek kiépítéséhez.

 

Egyedi fuvardíjas termék,csak egész raklapos mennyiségben rendelhető, ami 40db / raklap. Figyelem az ár 1 táblára vonatkozik,ami 0,781m2 

 

Description

A LEHMORANGE zöld, fenntartható és high tech

Aki egészségesen és fenntarthatóan szeretne élni és dolgozni annak most itt egy új lehetősé, az innovatív ökologikus szárazépítészet vályogrostlapokkal.

A vályog, egy olyan természetes építőanyag, melynek rendkívül jó építésbiológiai, épületfizikai és élettani tulajdonságai vannak.  A vályog a modern vegyipari összetevőkből készült építőanyagokkal szemben természetes módón képes szabályozni a relatív páratartalmat és a levegőben lévő károsanyagokat, kellemetlen szagokat is semlegesíti. Nem utolsó szempont, hogy a vályognak rendkívül jó az ökológiai lábnyoma: mind az építőanyag gyártásához felhasznált alacsony energiaigényt tekintve, mind pedig az életciklusa végén történő komposztálhatósága komoly előny a környezetvédelem szempontjából.

Fal –és mennyezetfűtés és hűtés

Az épületfizikailag precízen átgondolt fűtés-hűtéskoncepció segítségével kivételes lakókomfort és fokozottan energiahatékony épületek valósíthatóak meg. Vályogos sugárzófűtés, szálló finompor mentes környezet. Világújdonság: okos fűtés-hűtés vezérlés

Sugárzó fűtés – egészséges építőanyagokkal

A sugárzó fűtési módnál nem a levegőt melegítjük fel, hanem a falfelületet és az előtte elhelyezkedő tárgyakat, melyek így mintegy fűtőtest szolgálnak.

A falfűtés vályogrostlappal kombinálva úgy működik, mint a napsugárzás, amely egyenletesen  és az egész teret felmelegíti.

Elektromos klímavályog vályogrostlap

Energiatakarékos, nagyfelületű falfűtés , gyengeárammal kombinálva. Fal és fűtés egy koncepcióban, melyhez már csak egy konnektor kell és már élvezheti is a kellemes meleget. A vályog fűtőmodulok leginkább az energetikai felújításoknál alkalmazhatóak hatékonyon, ott ahol különleges energetikai koncepciók megvalósítása szükséges: aktívházaknál, autonóm házaknál. A vályogrostlapba beágyazott karbonhálóval kombinált fűtőlappal mindez lehetséges, egyszerű kezelhetőség, kompatibilis a padlófűtéssel és a napenergiát hasznosító rendszerekkel. …és a legjobb, mindegy hogy hol és hogyan  fúr vagy szegel a táblában nem tud semmi  tönkremenni!

Előnyök:

 • Alacsony beruházási költségek, jól kombinálható megújuló energiaforrásokkal: hőszivattyú, napelem
 • Nem kell kazánház, gépészeti tér
 • Nem szükséges hozzá, fűtő, tüzelőanyag raktár
 • Nincs szervizigény
 • Nem igényel vízvezetéket a működéshez
 • Egyenletes hőleadás
 • Jelentős szabadság a belsőépítészek számára (nincs látható fűtőtest)
 • Hatékony védelem a penészedés ellen
 • Gyors szabályozhatóság
 • Jelentős helymegtakarítás, a radiátor elhagyásával
 • Flexibilis felhasználási lehetőség: mind a fűtőlapba történő fúrás, és a lap vágása is lehetséges

Technikai adatok:

A szárazépítészetben megszokott fogadófelületre csavarozva rögzíthető. Az elektromos csatlakozókábel a tábla mögött kerül elhelyezésre. Üzemeltetés: Egyenáram / váltóáram (AC/DC), lehetséges direkt hőszivattyúval történő üzemeltetés is.

Vastagság x Hossz x Szélesség 22 mm x 125 cm x 62,5 cm
Táblaméret 0,781 m² / tábla
Súly 20 kg/m²
Tűzvédelmi osztályba sorolás Nem éghető, DIN 4102 T1-3
Anyagsűrűség ρ 1300 kg/m³


Egyedi fuvardíjas termék,csak egész raklapos mennyiségben rendelhető, 40 tábla / raklap. Figyelem az ár 1 táblára vonatkozik,ami 0,62m2 

Additional information

Weight 20 kg
Dimensions 1000 × 625 × 22 cm

You may also like…