BIOKAY COLOR agyag nemesvakolat 20kg-os

14 900 Ft

Description

BIOKAY COLOR agyag nemesvakolat – mely egyesíti az egészséges élettereket a design-al

A BIOKAY agyag nemesvakolat, mentes mindenféle egészségkárosító mesterséges vegyi adaléktól, használatával egészségesebb lakóterek alakíthatóak ki. A különböző magas minőségű agyagfajták és a legfinomabb kvarchomok lehetővé teszi a sokszínű felületi kialakítást  legyen szó letisztult minimalista stílusról vagy akár 3d hatású modern felületekig. Az agyag nemesvakolatok ökológiai lábnyoma rendkívül jó, előállításukhoz csekély energia szükséges, míg életciklusuk végén egyszerűen komposztálhatóak.

Az agyag építőanyagok pozitív élettani hatása otthonunkban érezhető és mérhető, melyek közül most kigyűjtöttünk párat:

  • természetes páraszabályozás: képesek a levegőből párát felvenni, eltárolni majd később amikor a körülmények lehetővé teszik visszaadni. A vastagabb rétegben felhordott vályogvakolatok (10-15mm) páraszabályozó képessége nagyobb, de a 2-3 mm -ben felhordott befejező réteget jelentő nemesvakolatok is képesek a kisebb páraterhelést kezelni.
  • Antisztatikus felületének köszönhetően, kevesebb lesz a levegőben a szálló finompor
  • Allergiások számára is ajánlott, hiszen nincsennek benne mesterséges vegyi adalékok melyek kémiai érzékenységet válthatnak ki
  • A levegőben lévő Illékony Szerves Vegyületek (VOC-k) és kellemetlen szagok megkötése és semlegesítése

Anyagszükséglet: 2kg / m2

Ajánlott felhordási vastagság: 1,5-2mm. Az egyszerűbb kivitelezés és szebb végeredmény érdekében két rétegben ajánlott felhordani a BIOKAY COLOR nemesvakolatot. Az agyag nemesvakolat felhordható ásványi vakolatokra, mész-cement vakolatokra, gipszes vakolatokra vagy gipszkarton felületre.

A felhordás mind kézzel (rozsdamentes glettvassal), mind glettszóróval lehetséges.

Kiszerelés: 20kg-os vödör. Elérhető 12 válogatott földszínben.

 

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%