BIOKAY vályog nemesvakolat 25kg-os, színezhető

13 500 Ft

BIOKAY vályog nemesvakolat – egy vályog alapú beltéri glettanyag, mely mentes mindenféle mesterséges vegyi adaléktól, használatával egyedien szép ásványi felületek alakíthatóak ki. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása. A vályog nemesvakolat anyagában színezhető, így egy termékkel valósítható meg a glettelés és a színezés, megspórolható a festés.

Description

BIOKAY FINISH vályog nemesvakolat – ideális választás vályogvakolatokhoz, gipszkarton illetve gipszrost lapokhoz, de felhordható már meglévő mészcement vakolatokra is.

A BIOKAY vályog nemesvakolat egy finom, vályog alapú természetes nemesvakolat, csiszolt vagy szivacsolt felületek készítéséhez. A nemesvakolat anyagában színezhető természetes ásványi és földpigmentekkel, így egy lépésben történik a színezés és a glettelés. Így elhagyható a festés. A gondosan megválogatott ásványi és földpigmenteknek köszönhetően különösen szép és egyedi terek alakíthatóak ki. A BIOKAY Finish vályog nemesvakolat nem tartalmaz semmilyen egészségkárosító, mesterséges adalékot válogatott agyagokból, vályogból és Európa legtisztább fehér kvarchomokjából készül így allergiásoknak is ajánlott. Legnagyobb előnye a lakóklímára gyakorolt pozitív hatása, melyet több független vizsgálat is igazolt.

A BIOKAY vályog nemesvakolatok főbb előnyei:

  • Nem tartalmaz semmilyen egészségkárosító mesterséges adalékot – így nincs semmilyen káros kipárolgása
  • antisztatikus felület: kevesebb a szálló finompor a helyiségekben
  • Kifejezetten bőrbarát, így a kivitelezésnél sem kell tartania allergiás reakcióktól
  • Természetes páraszabályozó hatású: amikor a levegő páratartalma megememlkedik  képes a párát felvenni , elátrolni és később leadni
  • Közömbösíti a kellemetlen szagokat – a nemesvakolatban lévő agyagásványoknak köszönhetően mind a kellemetlen szagokat, mind a levegőben lévő illékony szerves vegyületeket képes megkötni.
  • Egyszerűen kivitelezhető: a bekevert anyag akár 3 napig felhasználható, újranedvesítve a felület ismét plasztikus, formálható lesz

BIOKAY Színminta katalógus – itt érhető el: BIOKAY

Vályog nemesvakolat kézzel történő felhordása BIOKAY Univerzális vályogvakolatra:

Az antisztatikus hatás itt is teljes mértékben érvényesül, melynek köszönhetően lényegesen kevesebb lesz a szálló finompor otthonában. A kellemetlen szagok és károsanyagok megkötése  a vékonyabb rétegvastagság ellenére is átlagon felüli. Egyedül a páraszabályozó képessége marad el a vastagabb rétegben felhordott vályog alapvakolatokkal szemben, így csak kisebb páraterheléseket képes kiegyenlíteni.

Kiszerelés 25kg-os zsákos.

Anyagszükséglet: 2kg /m2 / 2mm

Felhordás: géppel és glettszóróval egyaránt lehetséges.

Kiadósság: kb ~13m2-re elegendő 1 zsák.

Additional information

Weight 25 kg

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%