Letölthető Ingyenes Vályogházak felújítása START készlet

Ön is épp természetes, egészséges otthonán dolgozik?

Akkor a vályogvakolat felújító start készletet életbevágóan fontos megszereznie, mert a következőket tartalmazza:

!

A 4 leggyakrabban elkövetett kivitelezési hiba

Melyek javítása sokszor csak komoly munka és pénz ráfordításával lehetséges.

!

A vályogházhoz alkalmazható hőszigetelések

Konkrét példákat mutatok Önnek ahhoz, hogy milyen a vályogházhoz alkalmazható hőszigetelések léteznek.

!

Természetes vakolatokról és felületképző anyagokról

Bemutatom Önnek a legjobb természetes vakolatokat és felületképző anyagokat
!

Megmutatjuk, mit hogy érdemes

Egyszóval megmutatjuk, hogyan újíthatja fel vályogházát, úgy hogy az a mai elvárásoknak megfeleljen, hosszú ideig jól működő, energiatakarékos legyen

[ninja-popup id=2407]

“Már évek óta küszködtünk a konyhánkban a penészesedéssel, a plafon és a fal találkozásánál jelentkeztek a foltok. Próbálkoztunk páratartalmat csökkentő sózsákocskákkal, nem vált be, még vegyszereket is bevetettünk – ami nem igazán szerencsés egy konyhában – , de ez sem használt. Új megoldás után keresgélve az interneten, felkeltette az érdeklődésünket a vályogvakolat. Nagyon biztatóak voltak ennek a természetes alapanyagnak a tulajdonságai, különösen a helyiség páratartalmának szabályozását illetően. Tavaly nyáron döntöttünk és belevágtunk a konyha felújításába. Előkészületként a régi felületet beirdaltuk, illetve ahol penészes volt jobban megtisztítottuk. Az így előkészített felületre 1-1,5 cm vastagságban vittük fel a vályogvakolatot, majd száradás után vályogfestékkel meszeltünk. Azóta el telt az első penész mentes telünk. “

Zsuzsi és Tibor

Üdvözlöm! Én Bíró Péter vagyok és azoknak segítek, akik

SZERETNÉNEK EGÉSZSÉGESEBB OTTHONBAN ÉLNI.

Amikor 7 évvel ezelőtt saját vályogházunk felújításán kezdtünk gondolkodni, keveset tudtunk a korlátokról és lehetőségekről így rábíztuk magunkat az építőanyag kereskedőkre és a kivitelező szakemberekre. Szerettük volna az épületet modernizálni, és a fenntartási költségeket csökkenteni.

Ennek története iskola például szolgál ahhoz, hogyan lehet elrontani egy addig jól működő épületet. Számokban 3,6 Millió Ft felújítási költség, melyhez további 1,200.000 Ft és 2év társult a hibák javítására. Közben folyamatosan kutattam -itthon és külföldön egyaránt – olyan anyagok és rendszerek után, melyek megbízhatóan működnek egy vályogház esetében is. 5 ausztriai vályogos képzésen vettem részt ahol újabb gyakorlati tapasztalatokat szereztem, ötleteltem hazai és nemzetközi vályogos szaktekintélyekkel.

Egyre inkább beleszerettem a vályogba, mint építőanyagba annak természetességébe, sokrétű alkalmazási lehetőségébe, pozitív élettani hatásába. Ma már elődadásokat tartok a vályog építőanyagok modern felhasználásáról, és veszek részt új vályogházak tervezésének előkészítésében.

R

Rengeteg hasznos cikk INGYEN

Igyekszek minden alkalommal hasznos és értékes információkat adni azoknak akik felújítás elött vagy közben vannak.

R

Vályogvakolat felújító start készletet

Azt hiszem, hogy ez a legnagyobb segítség, amit Ingyen tudok az Ön rendelkezésére bocsájtani és aminek nincs párja a magyar piacon.

[ninja-popup id=2407]

BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat