Letölthető Ingyenes Vályogházak felújítása START készlet

Ön is épp természetes, egészséges otthonán dolgozik?

Akkor a vályogvakolat felújító start készletet életbevágóan fontos megszereznie, mert a következőket tartalmazza:

!

A 4 leggyakrabban elkövetett kivitelezési hiba

Melyek javítása sokszor csak komoly munka és pénz ráfordításával lehetséges.

!

A vályogházhoz alkalmazható hőszigetelések

Konkrét példákat mutatok Önnek ahhoz, hogy milyen a vályogházhoz alkalmazható hőszigetelések léteznek.

!

Természetes vakolatokról és felületképző anyagokról

Bemutatom Önnek a legjobb természetes vakolatokat és felületképző anyagokat
!

Megmutatjuk, mit hogy érdemes

Egyszóval megmutatjuk, hogyan újíthatja fel vályogházát, úgy hogy az a mai elvárásoknak megfeleljen, hosszú ideig jól működő, energiatakarékos legyen

“Már évek óta küszködtünk a konyhánkban a penészesedéssel, a plafon és a fal találkozásánál jelentkeztek a foltok. Próbálkoztunk páratartalmat csökkentő sózsákocskákkal, nem vált be, még vegyszereket is bevetettünk – ami nem igazán szerencsés egy konyhában – , de ez sem használt. Új megoldás után keresgélve az interneten, felkeltette az érdeklődésünket a vályogvakolat. Nagyon biztatóak voltak ennek a természetes alapanyagnak a tulajdonságai, különösen a helyiség páratartalmának szabályozását illetően. Tavaly nyáron döntöttünk és belevágtunk a konyha felújításába. Előkészületként a régi felületet beirdaltuk, illetve ahol penészes volt jobban megtisztítottuk. Az így előkészített felületre 1-1,5 cm vastagságban vittük fel a vályogvakolatot, majd száradás után vályogfestékkel meszeltünk. Azóta el telt az első penész mentes telünk. “

Zsuzsi és Tibor

Üdvözlöm! Én Bíró Péter vagyok és azoknak segítek, akik

SZERETNÉNEK EGÉSZSÉGESEBB OTTHONBAN ÉLNI.

Amikor 7 évvel ezelőtt saját vályogházunk felújításán kezdtünk gondolkodni, keveset tudtunk a korlátokról és lehetőségekről így rábíztuk magunkat az építőanyag kereskedőkre és a kivitelező szakemberekre. Szerettük volna az épületet modernizálni, és a fenntartási költségeket csökkenteni.

Ennek története iskola például szolgál ahhoz, hogyan lehet elrontani egy addig jól működő épületet. Számokban 3,6 Millió Ft felújítási költség, melyhez további 1,200.000 Ft és 2év társult a hibák javítására. Közben folyamatosan kutattam -itthon és külföldön egyaránt – olyan anyagok és rendszerek után, melyek megbízhatóan működnek egy vályogház esetében is. 5 ausztriai vályogos képzésen vettem részt ahol újabb gyakorlati tapasztalatokat szereztem, ötleteltem hazai és nemzetközi vályogos szaktekintélyekkel.

Egyre inkább beleszerettem a vályogba, mint építőanyagba annak természetességébe, sokrétű alkalmazási lehetőségébe, pozitív élettani hatásába. Ma már elődadásokat tartok a vályog építőanyagok modern felhasználásáról, és veszek részt új vályogházak tervezésének előkészítésében.

R

Rengeteg hasznos cikk INGYEN

Igyekszek minden alkalommal hasznos és értékes információkat adni azoknak akik felújítás elött vagy közben vannak.

R

Vályogvakolat felújító start készletet

Azt hiszem, hogy ez a legnagyobb segítség, amit Ingyen tudok az Ön rendelkezésére bocsájtani és aminek nincs párja a magyar piacon.

BIOKAY  |  természetes építőanyagok az egészséges otthonokért

Kapcsolat: E-mail: p.biro@biobaushop.hu | Tel.: +36-70-3639868

© 2016. Biobaushop Kft. |  Jogi nyilatkozat

 

Nehogy itt hagyja, vigye el ajándékba adjuk!
Vályogvakolat felujító start készletet

Már csak azt kell tudnom, hogy hova küldhetem.  
Addja meg azt az email címét amit használ amire biztosan megkapja ezt a fontos anyagot. 

Az adataid biztonságban vannak harmadik fél számára nem adjuk ki és bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz. Nem küldünk levelet csak a témával kapcsolatos hasznos infókat amik érdekesek számodra is. Frissített adatkezelési tájékoztatónkat itt tallálja.

Majdnem kész ... 67%